Telkes

Gáz van az MTI-vel

In Blogéria on 2009/02/19 at 09:33
5/2/2 – Olvassátok el ezt a cikket, amely forrásként az MTI-t jelöli meg. Komolyan, a mondatok felét nem értettem, és amikor újra elolvastam elszörnyölküdtem…. Vagy én hibbatnam meg? Magyarul irták ezeket a mondatok? Vincze Mátyás! Minden rendben van az MTI-ben?
clipped from www.elestar.hu

magyar élelmiszer

A miniszter felhívta a figyelmet arra is, hogy hasonló etikai normákat még az unió egyetlen országában sem fogadtak el. Tóth István, a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetségének (MOSZ) titkára az alapanyag-termelők képviseletében úgy vélekedett, hogy az alapanyag-termelők érdekeltek egy jól működő, mindenki által betartott normarendszer működtetésében. Utalt ugyanakkor arra, hogy az alapanyag-termelők számára fontosak a garanciális elemek, amelyek a betartást biztosítják.

Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára arról beszélt, hogy a kereskedők a nehezebb utat választották, mivel számukra a törvényi szabályozás elfogadása egyszerűbb lett volna. Jelezte: az élelmiszer-termékpályán hasonlóan mélyreható elemző munkát még eddig nem végeztek az érdekképviseletek.
  blog it

Hozzászólás